De betekenis achter de Sugar Baby

Veel mensen geloven dat het fenomeen Sugar Baby kan worden omschreven als een moderne mythe. Dit kan niet verder van de waarheid zijn. Hoewel het waar is dat het idee om een ​​zuigelingssuiker in hun mond te stoppen en dat voor te laten 30 minuten bestaan ​​al geruime tijd, het fenomeen glucosebaby is niet echt een modern idee. Dit artikel bespreekt de achtergrond van de trend, geef voorbeelden van waar het precies kan worden gebruikt en waarom het zeker geen goed idee is om het in de eigen praktijk te integreren.

De kleine betekenis van SUIKER zal gebaseerd zijn op het werk van Dr. . Arthur Haynesworth. Hij was een Amerikaanse kinderarts die allemaal bij de Washington Point out School of Nursing werkte. Zijn ideeën over de oorzaken van ziekte bij baby's en hoe de suiker en melkproducten die deze persoon gebruikte een betere gezondheid konden bevorderen, waren grotendeels verantwoordelijk voor zijn status als een van de eerste artsen die een babydieet met weinig vetzuren en zoetigheden aanbeveelden. Hij heeft de term 'suikerbaby' niet bedacht’ maar de praktijk werd later als zodanig opgemerkt.

De glucose-baby, wat betekent dat dit soort voeding ertoe kan leiden dat kinderen zwaarlijvig worden. Onderzoek uitgevoerd door het Nationwide Institute of Well-being getraceerd voor de consumptie van suiker een verhoogde kans op obesitas bij jonge kinderen. Er wordt gedacht dat de met suiker gevoede baby normaal is https://sugar-daddies.us/arizona/phoenix om niet genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen en daarom kunnen lijden aan een achterblijvende vooruitgang en hardwerkende leverschade. Er wordt ook gedacht dat een dieet met suiker allergieën kan veroorzaken in het latere leven en de effectiviteit van vaccinaties kan verminderen. Dit komt omdat suiker het immuunsysteem kan verzwakken.

Over het algemeen zijn er ook potentiële gevaren verbonden aan het voeden van glucose voor baby's. Recent onderzoek suggereert dat de suiker ook een effect kan hebben op de manier waarop het lichaam van nature vet verteert. De reden is , het kan het chemische proces veranderen waarbij vet meestal wordt omgezet in kracht. Het kan erop wijzen dat baby's, die zonder reden vet voedsel hebben gegeten tijdens uw dagelijkse gang, lopen een groter risico om mollig te zijn dan degenen die dat zeker hebben gedaan. Dit kan het risico op diabetes op latere leeftijd verhogen.

Een ander gevaar dat verband houdt met snoepbaby's, zijn ademhalingsproblemen. Baby's die in hun dieet aan enorme glucosespiegels worden blootgesteld, hebben een groter risico op het ontwikkelen van astma en het ontwikkelen van een slechte longfunctie. Ze kunnen ook ademhalingsaanvallen verdragen. De glucose kan er ook voor zorgen dat de baby meer dan normaal spuugt. Dit is waarschijnlijk een gevaarlijke situatie omdat speeksel bestaat uit bacteriën die de mond van de baby kunnen binnendringen en van daaruit de longen kunnen binnendringen in het geval dat het onhygiënisch is..

Er is zeker veel onderzoek dat de vele gevaren aantoont die gepaard gaan met glucose-baby's en veel ouders overwegen of ze ook hun eigen baby's voedsel moeten opleggen waar ze mogelijk gevoelig voor zijn.. Verschillende mensen gaan ervan uit dat het suikergehalte in dit soort voedsel ongelooflijk minimaal is en dat het geen negatieve invloed heeft op hun kind.. Echter , bij het presenteren van tafelmaaltijden voor uw baby, het is altijd veiliger om dit soort te bevestigen. Hoewel suikers baby's niet altijd meer symptomen van vitaminegebrek hebben dan andere kinderen, elke insufficiëntie is beter te behandelen dan verstoken van voldoende http://vansjeff-001-site4.atempurl.com/2020/01/10/sugar-baby-dating-is-becoming-more-popular/ van welke voedingsstof dan ook.