Afghan wekalatUw rechten onze zorgen!In uw eigen taal
Afghan wekalat

Eerste interculturele letselschadebureau van Nederland! Als u door toedoen van een ander letselschade ondervindt, dan wilt u uw schade op de aansprakelijke partij verhalen.

Uw rechten onze zorgen!

Uw rechten hebben de hoogste prioriteit bij ons! We zullen alles doen om u te voorzien van uw rechten.

In uw eigen taal

Afghan wekalat werkt met een team die, naast Nederlands, vaak ook één of meerdere talen beheersen. Dit zijn onder andere Dari, Farsi, Turks, Arabisch, Marokkaans, Russisch, Bulgaars, Zwembaden, Engels en Frans.

Tips

Tips om na een ongeval aan te denken
1. Verzamel gegevens van getuigen
Om de toedracht aan te tonen kunnen gegevens van getuigen en foto’s van de locatie van belang zijn. Deze kunnen meestal alleen kort na een ongeval verzameld worden. Probeer deze dan ook direct te verzamelen als dat mogelijk is.

2. Ga naar de huisarts
Als slachtoffer moet je aantonen welk letsel je door het ongeval heeft opgelopen. Als je niet naar een ziekenhuis bent vervoerd, dan is het belangrijk dat je zo kort mogelijk na een ongeval naar je huisarts gaat.

3. Bewaar alle brieven, contracten e.d.
Om het bewijs van je schade te leveren is het van belang alle schriftelijke stukken (denk aan: brieven, salarisstroken, arbeidscontracten e.d.) te bewaren.

4. Houd alle kosten bij
Noteer alle kosten, verreden kilometers e.d. vanaf het begin om te voorkomen dat deze later vergeten worden. Bewaar ook alle nota´s, kwitanties, bonnen enzovoort.

5. Geef zelf niet te veel informatie
Veel verzekeraars informeren direct naar je letsel en gezondheidsituatie voor ongeval. Deze “belangstelling” is alleen bedoeld om later tegen je te gebruiken. Als je gezondheid voor het ongeval bij het bepalen van de ongevalgevolgen relevant is, dan zal dat in de loop van de behandeling van de schade naar voren komen.