Afghan wekalatUw rechten onze zorgen!In uw eigen taal
Afghan wekalat

Eerste interculturele letselschadebureau van Nederland! Als u door toedoen van een ander letselschade ondervindt, dan wilt u uw schade op de aansprakelijke partij verhalen.

Uw rechten onze zorgen!

Uw rechten hebben de hoogste prioriteit bij ons! We zullen alles doen om u te voorzien van uw rechten.

In uw eigen taal

Afghan wekalat werkt met een team die, naast Nederlands, vaak ook één of meerdere talen beheersen. Dit zijn onder andere Dari, Farsi, Turks, Arabisch, Marokkaans, Russisch, Bulgaars, Pools, Engels en Frans.

Loonschade

 Loonschade

Randstad Letselschade & Advies staat ook uw werkgever bij!

Uw letselschade heeft ook voor uw werkgever gevolgen. Deze is namelijk verplicht uw loon door te betalen, terwijl u niet of niet volledig kunt werken. Onze organisatie kan uw werkgever bijstaan in het verhalen van de loonschade bij de aansprakelijke partij. De loonschade betreft kostenposten zoals het doorbetaald netto loon, administratiekosten en kosten voor aanpassingen van de werkplek en re-integratie. Bij erkenning van de aansprakelijkheid zijn onze kosten voor rekening van de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Uw werkgever hoeft dan zelf geen kosten te maken. Om de loonschade een niet nog grotere impact te laten hebben op uw bedrijf dan het nu al is, adviseren wij u direct contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag bij.

Wij opereren vanuit locaties in Roosendaal , Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Zie contact voor meer informatie.