Afghan wekalatUw rechten onze zorgen!In uw eigen taal
Afghan wekalat

Eerste interculturele letselschadebureau van Nederland! Als u door toedoen van een ander letselschade ondervindt, dan wilt u uw schade op de aansprakelijke partij verhalen.

Uw rechten onze zorgen!

Uw rechten hebben de hoogste prioriteit bij ons! We zullen alles doen om u te voorzien van uw rechten.

In uw eigen taal

Afghan wekalat werkt met een team die, naast Nederlands, vaak ook één of meerdere talen beheersen. Dit zijn onder andere Dari, Farsi, Turks, Arabisch, Marokkaans, Russisch, Bulgaars, Pools, Engels en Frans.

Kosten

In de meeste gevallen worden de kosten van juridische bijstand volledig door de aansprakelijke partij vergoed. Dat is anders wanneer de aansprakelijkheid niet of slechts gedeeltelijk is erkend. Bijvoorbeeld bij medische fouten of zaken waarin een verzekeringsmaatschappij ontbreekt. In die situatie kunnen wij met u aparte afspraken maken over de vergoeding van de kosten.
Wij werken op basis van een redelijk uurtarief en declareert haar kosten via u bij de aansprakelijke partij. Voor het voeren van een intakegesprek brengen wij geen kosten in rekening, wanneer u na dat gesprek besluit om ons niet als uw belangenbehartiger in te schakelen. Zo kunt u zich vrijblijvend oriënteren op de behandeling van uw zaak door ons.